Om ROT-avdraget

Ett skatteavdrag för privatpersoner.


Som privatperson kan du har rätt till ett skatteavdrag vid renovering, om- eller tillbyggnadsarbeten i din bostad. ROT-avdraget instiftades för att uppmuntra de svenska hushållen att anlita professionella hantverkare med F-skattsedel. Som mest kan skatteavdraget ge en årlig skattereducering på 50 000 kr och om är ni två ägare till bostaden kan ni lägga ihop era avdrag så att summan bli det dubbla. Vi har lång vana att anlitas av privatpersoner som nyttjar sina ROT-avdrag vid jobb inom bygg i Malmö.


Dra av 30 % av kostnaderna för arbetet

ROT-avdraget ger dig rätt att dra av 30 % av kostnaderna för det arbete som vi utför. Det är vanligt att kunder tar del av skattelättnaden när de anlitar oss för en invändig renovering av kök eller badrum.

Du som är berättigad till ROT kan även ta del av reduktionen när vi på Hülphers bygg renoverar ditt hus utvändigt eller utför arbeten på din tomt. Observera att avdraget även gäller vid jobb i eller i nära anslutning till ditt fritidshus.

Kom i kontakt

Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.